cvso valkerij leuven

Aandeelhouder worden?

Meld je hier aan!

Coöperatieve vennootschap Valkerij

Huurders van de cvso Valkerij

De cvso Valkerij verhuurt aan organisaties met een sociaal doel.
De huidige huurders zijn: De Ruimtevaart, Ecolife, Arktos coördinatie en
Arktos Vlaams-Brabant, Linc en inloopteam De Mobil.

De ruimteVaart vzw

De RuimteVaart is een plek aan de vaart in Leuven waar mensen actief samenwerken aan een wereld zonder armoede en uitsluiting. De organisatie is opgericht in 1996 onder de naam ‘Leren Ondernemen’.

De gebouwen van de oude drukkerij in de Valkerijgang zijn omgetoverd tot een oase van groen. Je vindt er ruimte en een gezellige bedrijvigheid waarbij iedereen welkom is.

Bezoek de website →

De Mobil vzw

De Mobil is er voor alle (groot)ouders met jonge kinderen (0-6 jaar). Voor hen willen we een plek bieden om andere gezinnen te ontmoeten, samen te spelen en samen te groeien. We hebben bijzondere aandacht voor gezinnen die door armoede en uitsluiting kwetsbaar gemaakt worden.

We organiseren een laagdrempeling onthaal, groepswerking, ontmoeting en vele andere activiteiten.

Bezoek de website →

Linc vzw

LINC wil de samenleving versterken via de verbindende en emanciperende kracht van (digi)TAAL.

De grenzen van onze taal zijn de grenzen van onze wereld. Taal is het medium waarmee we informatie ontvangen. Taal, in al haar vormen, kunnen gebruiken en begrijpen is daarom van essentieel belang om te kunnen deelnemen aan de samenleving. LINC zet zich al veertig jaar in om ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis kan voelen in de kennismaatschappij.

Bezoek de website →

Ecolife vzw

Ecolife vzw is een kenniscentrum voor footprinting en ecologische gedragsverandering.

Ecolife ondersteunt overheden, organisaties en bedrijven om hun ecologische doelstellingen te realiseren. We ontwikkelen tools en scans om ecologische impact te meten en begeleiden veranderingstrajecten in organisaties met medewerkers en andere betrokkenen. We werken duurzame campagnes uit op maat en bieden workshops aan over verduurzaming.

Bezoek de website →

Arktos coördinatie vzw en Arktos Vlaams Brabant vzw

Arktos is een Vlaams expertisecentrum dat kinderen en jongeren in kwetsbare situaties en personen met een handicap versterkt waar nodig, en ouders, scholen, partners, overheden en de bredere samenleving ondersteunt om hetzelfde te doen.

Bezoek de website →

Ontdek onze projecten

De coöperatieve finaliteit van Valkerij is bijdragen tot een duurzame …

Neem contact op

Wil je meer weten over de cvso Valkerij? Neem gerust contact met ons op.